2 septembrie 2011

Duşul la romani...

Duşul a fost inventat de catre greci, prin secolul IV. Chiar daca urme ale acestei invetii s-au gasit si prin Egipt sau India, grecii sunt recunoscuti drept creatorii supremi, deci lor trebuie sa le multumim pentru acest lux!
Si totusi, desi a fost inventat acu multi ani, zeci... sute, ba chiar mii, la romani in secolul XXI, pare ca nu s-a inventat sau nu l-au descoperit. Frate, eu nu cred ca exista oameni mai imputiti in lumea asta decat romanii. Nu cred ca au auzit ce e ala sapun sau macar ce e aia apa.
Si nu vorbesc aiurea, daca vreti sa va convingeti, dati-va o tura cu autobuzul sau cu un mijloc de transport in comun, daca nu ramaneti fara par in nas, inseamna ca aveti radacina puternica. 
Se pare ca nu sunt singurul care a observat obiceiul prost al romanilor de a nu se spala. In fiecare an in Europa se fac tot felul de statistici, printre care si o statistica a igienei personale la nivel european. Ne situam pe ultimul loc aici si nu ma mira. Conform Institutului de Sanatate Publica, un roman consuma in medie patru bucati de sapun pe an, doua paste de dinti si patru kilograme de detergent. 
Daaa, ma simt jegos:))) si mai ziceti de ce suntem vazuti ca dracu in Europa.
Duş placut! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.