21 iulie 2011

Fata basinoasa

Da, dupa clasicul reportaj cu martisoarele hand job, prietenul Don Machiaveli, care de altfel e si partenerul blogului Pur Romanesc, revine cu un nou interviu amuzant. De aceasta data, subiectul este putin diferit, se refera la lucrurile obisnuite pe care organismul le face, cum ar fi transpiratia sau flatulatia.
Partea amuzanta din acest interviu, e o domnisoara, care recunoaste ca face asa ceva. Desigur, fiecare stiti ca e un lucru disgratios sa auzi asa ceva din gura unei fete, stiind ca una din intrebarile puse de baieti este: "oare ele fac asta?"
Trecand peste acest moment in care domnisoara ne spune ce obisnuieste sa faca in timpul liber, m-a amuzat foarte mult modul in care punea problema, decat sa transpiri, un lucru foarte neobisnuit, mai bine te besi, e ceva normal. Tin sa o anunt pe aceasta studenta la bio chimie, ca transpiratia e un lucru la fel de normal, e un mod prin care organismul isi mentine temperatura, la fel cum flatulatia e modul prin care elimini noxele:)))) Nu poti sa eviti acest fenomen, cand sunt 40 de grade afara e mai greu...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.