6 octombrie 2010

Franţa-România,nu doar un meci de fotbal,un meci al orgoliilor!

Cu siguranţă acesta nu e doar un meci de fotbal,e un meci al orgoliilor,iar dupa părerea mea şi nu numai,ar fi cazul să ne luăm o revanşă morală faţă de poporul francez.Pentru mine e un meci important,dar din păcate nu cred că o să mă uit.De ce? Pentru că mă scârbeşte lotul actual.Nu mai am aceeaşi atragere,ca altă dată.Aştept mai mult meciul tineretului de vineri.
De asta m-am gândit să fac şi eu o listă cu jucătorii pe care i-aş fi convocat la naţională,dacă aş fi fost antrenor:))).

În primul rând aş folosi o formulă ofensivă,un 4-3-3,că ne ducem acolo să atacăm,totul sau nimic,şi aşa calificarea e ratată.Iar lotul ar fi următorul:

Portari:ciprian tatarusanu,costel pantilimon,bogdan lobont;

Fundasi:cristi chivu,razvan rat,iasmin latovlevici,dorel stoica,vasile maftei,tamas,radu stefan,mirel radoi;

Mijlocasi:adrian cristea,gabriel torje,cristi tanase,banel nicolita,ovidiu herea,ciprian deac;

Atacanti:bogdan stancu,liviu ganea,ciprian marica,daniel niculae.

Cei ingroşaţi i-aş băga titulari,am şi argumente,tătăruşanu în poartă pentru că e cel mai bun portar la ora actuală,chivu,raţ şi rădoi pentru că au experienţă şi evoluează constant la echipe puternice,iar maftei pentru că e unul dintre cei mai buni fundaşi care joacă în campionatul românesc,iar în ultimul timp a arătat că ştie fotbal.
Torje l-aş băga pentru că e foarte bun pe viteză şi creează pericol şi faze de gol prin centrările de pe părţile laterale,bănel nicoliţă pentru că fuge:))iar fotbalul din ziua de azi se joacă alergând,dar nu numai pentru asta l-aş chema,şi el a evoluat foarte bine în ultimul timp,iar cristi tănase pentru că în ultimul timp a avut nişte jocuri foarte bune(şi ţine-ţi cont,pentru mine e cel mai antipatic jucător,nu-l suport,dar e bun).
Iar pentru atac,la fel pentru evoluţiile bune bogdan stancu şi ciprian marica,iar dintre liviu ganea si daniel niculae,l-am ales pe ganea pentru ca este tânar,este un jucător bun şi are o dorinţă mai mare de joc decât daniel niculae(vedeţi ultimele meciuri ale lui niculae la naţională).
Şi pentru că tot se face atât tam tam pe seama numărului 10,cred că i l-aş da lui Tănase,dar adevăratul numar 10 la momentul actual e Adrian Mutu.


Să vă arăt şi lotul lui Răzvan Lucescu,nu am zis că nu-s de acord cu ce a convocat el,dar sunt câţiva jucători care chiar n-au ce căuta,vedeţi în paranteză

Portari: Costel Pantilimon, Bogdan Lobont si Ciprian Tatarusanu

Fundasi: Cristian Sapunaru(nu ştiu ce caută),Marius Constantin,Vasile Maftei,Gabriel Tamas,Mirel Radoi,Stefan Radu,Razvan Rat,Cristian Chivu si Mihai Nesu(nu ştiu ce caută) ;

Mijlocasi: Mihai Roman(nu ştiu ce caută),Ianis Zicu,Razvan Cocis,Costin Lazar(nu ştiu ce caută),Iulian Apostol si George Florescu(nu ştiu ce caută,pe el în niciun caz),Ciprian Deac;

Atacanti: Bogdan Stancu,Daniel Niculae,Ciprian Marica si Marius Bilasco .


Hai că nu-s mari diferenţele:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.