28 aprilie 2011

Megascandalul Romanii au talent

Deja ma amuz prea rau de cele "doua tabere" create in jurul castigatorului Romanii au talent si nu e bine.
Acum apar la televizor tot felul de bagatori de seama,tot felul de critici si de experti artistico-muzicali.
Bun il placi pe Adrian,foarte bine,dar nu-i jigni pe cei care n-au aceleasi gusturi sau placeri ca si tine.Ca sa faci imbecili niste oameni,care pur si simplu considera ca Adrian a castigat pentru ca a impresionat cu cazul sau,mi se pare o grosolanie imensa.
Se pare ca Media Pro se simte cand se bat apropouri vis a vis de fraudarea voturilor din finala.
De ce sariti asa de "cur"?Sunt doar niste presupuneri,nu trebuie sa jigniti persoanele care-si dau cu parerea folosind aceste argumente.
Amuzantul prezentator Catalin Maruta,care este foarte afectat de aceste "rautai" l-a invitat ieri in emisiune pe domnul Horia Moculescu,care exact cum ma asteptam,a fost impresionat de Adrian.
Foarte inteligent Catalin :))) Moculescu nici nu e un iubitor de patrie si nici nu este adeptul melodiilor cantate in romana.Plus ca oricine intra in direct cu tine,nu putea sa-l contrazica,din respect.Deci daca ai un preferat,data viitoare,pastreaza-l pentru tine,nu incerca sa ni-l bagi pe gat.Desigur tu ti-ai pastrat parerea in stilul tau caracteristic,de om care daca vrea sa obtina ceva,il obtine.
Eu vedeam concursul asta in alt fel,nicidecum un concurs de CREATIE.Credeam ca e ceva bazat pe talent,nu pe impresionat.
Nu-l judec pe Adrian fiindca a castigat.Tot respectul pentru ca a incercat si pentru ca a reusit.Nu are nicio vina si sper ca in viitor sa mai aud de el.Chiar as vrea sa-l vad alaturi de baietii de la Guess Who,fiindca se apropie foarte mult de stilul lor.
Totusi,nu stiam ca o melodie pentru o emisiune de divertisment se plateste cu 120.000 euro.
Numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.