11 martie 2011

Robotzii dezamagesc

Cine nu i-a cunoscut pana acum pe MO si FOCA,cei doi roboti simpatici cu caractere total diferite?
Eu pot spune ca sunt unul din fanii acestor doua gramezi de metal si ca fiecare "fan" astept cu nerabdare aparitia episoadelor cu cei doi.Numai ca de data aceasta am fost putin dezamgait.Baietii de la Creative Monkeyz parca au intrat in pana de idei.Ultimul episod este foarte sec,in afara unor cuvinte moldovenesti spuse rapid,care adevarat,starnesc rasete,nu am gasit ceva mai bun.
Subiectul este foarte diferit de actiune,au vrut sa faca multe in doua minute si n-au facut nimic.S-au grabit cu actiunea si au uitat replicile pe drum.
Acum sa fim seriosi,pe noi nu ne amuza grafica,e o animatie 2D,pe care o faci daca esti priceput in cateva programe din Familia Adobe.Ne amuza vocile celor doi si replicile.
Cum spuneam in titlu,cred ca au dezamagit cel putin un sfert din vizitatori.Au dezamagit si prin faptul ca desi promiteau un site solid care sa faca fata vizitelor in masa,nu s-au tinut de cuvant.
Sa speram ca nu e de vina celebritatea castigata "peste noapte" si baietii sa fac aceeasi treaba buna pe care au facut-o la inceput (primele 5 episoade).
Eu incetez sa ma mai uit,daca si urmatorul episod va fi la fel de prost ca ultimul.
Numai bine!

2 comentarii:

  1. stii cum e ... toamna se numara bobocii ..pana atunci ai rabdare ... si daca crezi u ca au dezamagit nu stiu ce procent din vizitatori..asta numai tu o stii..si numai tu stii de unde...la final am vazut ca inca iti plac.. si o sa iti placa daca ceea ce mai scot ei o sa fie de cacat dupa parerea ta.. nu ti se pare ca te invarti putin in juru' cozii...asa de dragul de a posta?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu,nu ma invart in jurul cozii.Am spus ca incetez sa ma mai uit la acest serial daca vor mai scoate episoade proaste precum 6 si 7.
    Si da,chiar au dezamagit.Prin stergerea clipurilor de pe youtube,au dat dovada de egoism si din punctul meu de vedere,au vrut sa-si faca reclama la site.Nu inteleg de ce au sters clipurile.Bun,n-o sa mai puna urmatoarele episoade,dar de ce le-au sters pe cele vechi?
    O sa spui:"las' ca le vad pe site"...
    uite care e treaba,site-ul lor,cum spuneam si in articol,e hostat pe un server mic.Mutandu-se pe site-ul ala,logic ca o parte din "fani" doresc sa vada clipurile in continuare,astfel dau buzna acolo.Un site ca ala,la 3,4 mii de vizitatori intr-un minut se misca ca dracu,chiar e posibil sa pice.Ce nu au luat ei in calcul,e ca jumate din detinatorii de calculatoare din romania,se chinuie cu ele.Adica sunt vechi,se blocheaza foarte usor,iar in combinatie cu un abonament la net prin modem e fatal.Asta e marea problema a mutarii lor si pierderea unor fani poate chiar infocati,care nu dispun de tehnologie sa-si urmareasca "idolii".Pe youtube era mult mai simplu si mult mai accesibil.
    intelegi?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.