16 iunie 2011

Perle Bac 2011

Le asteptam cu mult drag:))))

„Edul liric sare de admirație"
„Semnificația motivului ploii- ploaia este motivul ce produce noroiul"
„Motivul soareleui- soarele ne arată iubita din toate părțile și toate laturile"
„Spre fundul poeziei, el ne arată ceva mai bun"
„Poetul ne demonstrează multe și de toate. Și chiar interesante"
„Substantivul «zi»- Marie, zi, m-ai schhimbat vreodată?"
„Poetul român, Daniel Defoe"
„Lectura este un bold al cunoașterii"
„Ana este îngreunată la burtă"
„Iubita i-a intrat adânc în el și-n cap"
„Poetul preferat- Ion Creangă, poezia preferată- Guguță"
„Pe fruntea iubitei, fierbinte, poți face popcorn"
„Otilia s-a căsătorit în final cu George Coșbuc"
„Maria Preda, o tânără bălaie și frumoasă.."
„Grigore Vieru s-a pornit la Chișinău la școala de aviație. Dar pentru că era prea slab, s-a făcut poet. A sfârșit așa ca și fiul luia-cu aleluia"
„Stimată comisie de verificare, pe vârful peniței dumneavoastră stă soarta a mii de copii. Ajutați-ne să dăm examenul. Pupici"

Sursa:Adevarul.ro

39 de comentarii:

  1. Doamne...oamenii astia chiar au facut 12 ani de scoala? E dezolant ce se intampla! Si cand te gandesti ca astia's viitorul tarii...

    RăspundețiȘtergere
  2. se pare ca da... astea-s perle de la competente, stai sa vina probele scrise, acolo sa te tii:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Alex_grigorocea27 iunie 2011 la 19:08

    nu sunt de anul asta! nu mai da copy/paste de pe siturile de stiri, caci "perlele" sunt scoase si de ei doar pentru ratting pe pagina..De azi incolo vor aparea

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt perle de la competente, daca nu stiai s-au dat inainte:D... nu e nicio perla de anu trecut, au fost postate si anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
  5. =)))))) epic ! de cand le asteptam :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. asteptam sa primim perlele de la probele scrise! :)))) acolo sunt si mai si, vine istoria si geografia, chiar si biologia:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. deci...cu perlele e ok......da cu teapa de la subiectul III....eeeeee....sunt curioasa ce note o sa fie daca nu se puncteaza sb III pt "ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi"...

    RăspundețiȘtergere
  8. sub 7 :)))) normal ar trebui sa nu se puncteze

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu a fost nicio teapa la subiectul 3 , au fost doar elevi care au tocit comentariile si n-aveau habar ce le cere enuntul. Spunea clar text dramatic ( aici deja trebuia sa-ti sara fisa ca e vorba de drama ) si daca totusi nu te prindeai putin mai jos scria "Indicatii scenice" . Daca dupa astea 2 indicii nu iti dai seama ca e vorba de drama...atunci nu mai am nimic de zis. Oricum o sa fie dezastru maine la matematica...sper sa fac o lucrare decenta...

    RăspundețiȘtergere
  10. ai dreptate, asta am zis si eu in articolul http://www.pur-romanesc.net/2011/06/se-puncteaza-sau-nu-ultima-parte.html ... speram ca ai facut bine la matematica! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Textul dramatic nu se rezuma numai la drama. Este vorba de fapt de genul dramatic, care cuprinde drama, tragedia si comedia.

    RăspundețiȘtergere
  12. sa va dau muie ca si eu acum am scris la mate numai perle voi radeti da pula o cine o suge  ma doare in pl la ce e bun bacu in ziua de azi ?

    RăspundețiȘtergere
  13. dany sa ti'o dau la muie ca uitasem:))

    RăspundețiȘtergere
  14. a si daca e adevarat ca ai inventat tu perlele sa ma pis pe tine si pe blogu tau =))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce teapa daca nu sunt prea indiscret? Si eu sunt in perioada bac-ului si sincer nu pot spune ca m-am pregatit foarte mult, dar nu poate fi vorba in nici-un caz de teapa. Teapa au luat cei care au tocit sau habar nu au de elementele de baza ale literaturii romane. Scrie clar TEXT DRAMATIC, nu roman psihologic, care intamplator prezinta o drama.
     In fine, cu putin noroc si bunavointa din partea corectorilor o sa va puncteze ceva. Imi pare rau, dar nu aveti dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Intr-adevar, dar puteau macar sa isi dea seama ca nu ar fi vorba de ROMAN. Dramatic->Drama ar fi putut sa le pice fisa.

    RăspundețiȘtergere
  17. dar tu dragule, oricat de invarsta ai fi, tu ce faci pentru binele tarii?Cat de mirific si superb esti tu? esti pur romanesc

    RăspundețiȘtergere
  18. nu e nici o teapa, eu anul viitor am sa dau bacul, insa subiectul trei nu mi s-a parut asa o "capcana". Era simplu, genul dramatic clar e opera de teatrau, asta oricine ar fi trebuit sa stie.

    RăspundețiȘtergere
  19. Am gasit si eu multe perle prin lucrari, am fost in comisie; iată un exemplu: "Iona era un bătrân sărac, avea şi el un hobi, pescuitul, şi vroia să prindă  şi el ceva peşte mai mare, dar ironia sorţii făcea să prindă numai fâţe"    SAU: "Personajele lui Caragiale fac multe greşeli de ortografie în vorbire."   SAU:"Sunt un băiat înalt, prezentabil, iar idealul meu în viaţă este să ajung bogat ca tata", sau "părinţii mi-au îndeplinit multe idealuri, cum ar fii (!!!ha!!),  că mi-au luat o maşină de condus."  Şi câte nu erau!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Specimenle astea nu sunt deloc viitorul tarii. Sunt fara viitor

    RăspundețiȘtergere
  21. ai fi dragut/ draguta sa fii ma explicit/a?

    RăspundețiȘtergere
  22. si nu le-ai transcris pe o foiae sa le postam?

    RăspundețiȘtergere
  23. Alte perle:"Caragiale era un mare mistocar al secolului 17" sau "A avea un ideal inseamna a avea o oglinda,a avea o oglinda inseamna a avea un ideal.Niciodata o desincronizare."Si mai sunt si multe altele...de genul "Oglinda ,oglinjoara,oare iau si eu bac-ul in aceasta vara?".(Nici nu stiu :sa rad sau sa plang?).

    RăspundețiȘtergere
  24. Si ne mai miram de ce tara asta e asa cum e!Daca ar fi acordat o mica atentie orelor de curs s-ar fi evitat asemenea dezastre!

    RăspundețiȘtergere
  25. Epif fail so whatever.. dar :-| sunteti lame.. mai ales tu DANY, esti "shef" ! Bine punctat Stencil, ce "Slobodan Milošević" ai facut asa SPECIAL pt tara? Esti un muncitor de rand, iti rupi nervii, muschii si creierii aiurea pentru un job de rahat, un salariu de rahat cu tot cu "facultatea" si competentele tale. Tu trebuia sa fi PRESEDINTE! Ai stofa.. o simt in text:))

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu sunt in perioada BAC-ului si sunt foarte dezamagita! Am ajuns la concluzia ca eu care am invatat in toti cei 4 ani de liceu si nu numai voi avea aceeasi medie la BAC cu cele mai ,, blonde" specimene din scoala! La proba de mate nici nu mi-am auzit ganduri atata ma strigau toti... e aiurea ... am gresit desi sunt olimpica iar acum sunt dezamagita de tot... avem un sistem de tot r.....

    RăspundețiȘtergere
  27. la 17-18 ani ar trebui sa stii macar cand sa taci-parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  28. Cum sa scrii asa ceva.... Numai in romania poti scrie asa ceva....
    Este o diferenta intre Cunostinte si bun simt !
    :-j 

    RăspundețiȘtergere
  29. de park cei care sunt in prezent la putere sunt mai destepti...:-j

    RăspundețiȘtergere
  30. macar au simtul umorului, macar atat

    RăspundețiȘtergere
  31. cum sa se puncteze daca nu e text dramatic :))

    RăspundețiȘtergere
  32.  dezastru socialllllllllll

    RăspundețiȘtergere
  33. Ma aflu in aceeasi situatie. Insa,in sala mea...colegii faceau galagie pentru ca a fost eliminat un coleg care copia. Au gresit supraveghetoarele disciplina...si fix dupa o ora si-au dat seama,a trebuit sa scriu 3 pagini din nou,dupa ce am stat sa le transcriu dupa ciorna. Una dintre supraveghetoare,era tare grabita...nu stia cum sa ne ceara foile,pe langa faptul ca a avut grija sa ne ironizeze si sa spuna cum asteapta sa ne vada pe toti picati. M-am enervat atat de tare,incat nu mai puteam sa rezolv nici ce stiam...Am gresit lucruri simple,asta datorita faptului ca nu am dat bacul in conditii normale...si aveam dreptul la 3 ore,nu sa platesc pentru neatentia altora.Acum nu mai pot schimba nimic! :(

    RăspundețiȘtergere
  34. Bratualexandru1252 iulie 2011 la 18:32

    prosti tare
    eu nu am decat 8 clase si stiu mai multe desi la examenul de romana nu am luat decat 7,35

    RăspundețiȘtergere
  35. trist. si atat am de zis.

    RăspundețiȘtergere
  36. nu exista o scuza pentru astfel de afirmatii! i-as concedia pe toti cei care i-au "indrumat" pe parcursul celor 12 ani de studii! copiii astia nu aveau voie sa treaca de clasa a treia! nu este vina profesorilor ca nu au invatat dar este vina lor ca au permis ca ei sa ajunga pana la examenul de bacalaureat! eu inca mai sper ca au facut aceste afirmatii cu scopul de a le aduce cititorilor zambetul pe buze! in cazul in care au crezut ceea ce au afirmat, creierul este un organ de care se pot lipsi!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Chiar e de plans sincer....cum au ajuns acesti copii sa dea BAC-ul...nu imi vine sa cred ca au putut scrie asa ceva...si nimeni nu face nimic...jale mare...:(:(:(

    RăspundețiȘtergere
  38. viitorul tarii sunt cei 40% care l`au luat din prima! restu sunt slugile tarii !!!!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.