6 mai 2011

Inna la Arene fara spectatori

Inna:
"Cu FHM ai pret redus la biletele concertului INNA din 17 Mai - Arenele Romane Bucuresti."

Ha ha =))) cand va spuneam eu ca n-o sa fie prea multa lume.Organizatorii au redus pretu' biletelor,de la 85 la 48 lei=)) ha ha ha....Cred ca va fi ultimul concert al ei in Romania.
Astept sa aud corul de fluieraturi si huiduieli din timpul concertului LIVE :))))


Sursa:Facebook

2 comentarii:

  1. hoo fraierilor19 mai 2011 la 12:22

    mi-e sila de oameni ca tine. rai, invidiosi, fara talent, macinati de frustrari si impotente. De aia tara asta e unde e... mizerabili cu suflete mici

    RăspundețiȘtergere
  2.  ce e de apreciat ca scrii corect,pentru asta toata stima,dar pentru jignirile aduse nu am aceleasi laude.din comentariul tau,se pare ca tu esti un om macinat de frustrari.
    Imi pare enorm de rau ca iti provoc greata si ca ai parerea asta despre mine.Da din pacate n-am talent muzical,cum nici duduia de mai sus nu are.
    Am o nelamurire,ce treaba am eu cu tara,ti se pare cumva ca tara a intrat in criza,pentru ca sorindaniel autor al blogului pur romanesc,o critica pe inna pe buna dreptate?Inna care spune ca e mai celebra ca hagi,nastase sau nadia?eu nu cred.Mai mult o sa-ti raspund printr-un post scris.Macar de ai avea demnitatea si curajul sa iti postezi numele.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.