11 ianuarie 2011

Protestul din benzinarii

Ma amuza foarte tare protestul din benzinarii.Plata cu monede si alimentarea "nesimtita" de 1,2 litrii cu carburant.
Acum vad ca protestul s-a mutat si pe facebook.Cineva a creat o pagina sau o invitatie care le recomanda celor loviti de scumpirea benzinei,sa nu mai alimenteze pe data de 17,18,19 ianuarie.Un protest inutil,dupa parerea mea,n-o sa se rezolve nimic cu asta:))...eu nu particip la niciun protest,pentru ca oricum nu calc prin benzinarii.In schimb,cred ca astia chiar se amuza cand vad cum protesteaza romanii.
Consider ca suntem un popor prost care-si merita soarta...si ma includ si pe mine aici,dar si pe cei 50.000 de protestanti care dansau pinguinu' in fata Parlamentului,mai ales pe ei!Cu vreo 2 zile inainte protestasera pensionarii,intr-un numar mult mai mic si le-au dat clasa.
Parerea mea e ca actualul guvern poate fi dat jos cu propriile arme,dar nimeni nu vrea sa scoata asta in evidenta si nu s-a pus problema pe la televizor,nici macar un semn de intrebare.
Eu zic ca daca 10,20 mii de oameni ar face plangere la curtea europeana a drepturilor omului,ca sunt nedreptatiti de guvern si in speta de presedintele romaniei,cred ca ar sta aia putin pe ganduri si ar face o analiza mai amanuntita nu doar citind din ziare care e situatia romaniei.Asta e parerea mea!
Dar cine sa dea ideea asta?cand televiziunile sunt si ele pe baza politica si dau ce vor ele.
Asa ca,tintiti mai sus,renuntati la stegulete si sepci colorate,ca nu veti rezolva nimic.Nu instig la violenta,am dat dar o idee inofensiva pe care nimeni n-o s-o ia in seama,dar totusi,daca cineva va raspunde la aceasta idee o sa ma interesez ce acte trebuie pentru a depune o plangere la curtea europeana.
Numai bine!

Un comentariu:

  1. Dragi romani, protestul din 17,18 si 19 nu insemna mai nimic... 3 zile nu vor muri ei... O solutie mai buna ar fi ca toata lumea sa nu mai cumpere carburant de la o companie, aceasta fiind nevoita sa scada pretul ca sa nu falimenteze... Atragand apoi clientii si pierzand ceilalti, si acestia din urma ar fi nevoiti sa scada pretul. Cel mai mare impact ar fi falimentarea PETROM. DECI, IN PERIOADA 15 IAN-15 FEB SA NU MAI ALIMENTAM DE LA PETROM! Dupa ce PETROM va fi fortat sa scada pretul vom alimenta numai de la ei... ceilalti vor fi si ei nevoiti sa intre in competitie si astfel vom avea cu adevarat o economie de piata... FORTATA DE NOI! Daca vrei sa ajuti la acest protest chiar daca nu ai masina... raspandeste acest mass! Va multumim si nu uitati: UNITATEA INVINGE! IA ATI

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.