10 decembrie 2010

Ştefan Bănică şi atât

Un artist excepţional,o voce magnifică,un român adevărat.Nu mă interesează ce zice unul şi altul,cei care-l critică sunt nişte idioţi,după părerea mea,Ştefan Bănică a rămas unul din puţinii artişti români care mai poate să ridice o sală în picioare cu melodiile sale,melodii româneşti.Ce e de apreciat la el,e că nu a făcut melodii în engleză pentru a se lansa în afară,a continuat să producă melodii în Limba Română.
Cu siguranţă va rămâne în istoria muzicii româneşti.
Şi pentru proştii care zic că Stefan Bănică îl copiază pe Elvis,mă idioţilor,nu-l copiază pe Elvis,copiază Rock'n Roll-ul,stilul de muzică.În lumea asta,există mulţi artişi de Rock n Roll,dar ce să ştiţi voi,devoratori de muzică de duzină,făcută în 10 minute pe calculator.
Nu v-aţi pus întrebarea niciodată,de ce vă plictisiţi de muzica house,dance...asta de club? şi de ce nu vă plictisiţi de muzica lu Michael Jackson,de exemplu?Pai vă spun eu,în spatele lui Michael Jackson era o întreagă uzină,care producea melodii plăcute şi dupa 1000 de ascultări şi vă garantez că la fel se află şi în spatele lui Ştefan Bănică.Echipa sa e formată de la,dirijor de scenă,până la sunetist.El practic,pleacă cu tot studioul,când are un concert.Toţi tipă că ia bani multi,pai ia frate...are şi de ce,pentru ca nu te saturi să-l vezi şi să-l asculţi.Anul ăsta nu pot ajunge la concertele de la sala palatului,dar la anul,cu siguranţă voi fi acolo.
Şi ca să vedeţi că nu vorbesc aiurea,vă pun un video cu el.Melodia e înregistrată din timpul concertelor de la sala palatului,doar clipul e editat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.