14 mai 2010

Romania,tara bogata,dar in criza economica

Nu stiu cum e posibil,ca Romania,o tara cu multe resurse naturale,sa treaca printr-o perioada atat de grea din punct de vedere financiar.
Avem gaze naturale,dar le exportam,noi importam de la rusi,pe motiv ca e mai bun si bine pentru ca avem bani sa dam pe ele,avem petrol,dar la fel il vindem,avem carbuni,sare,argint,si chiar aur,dar nu se face nimic,toti vand si baga in buzunare.Probabil bancile alea din Elvetia sunt pline de conturi cu bani ale politicienilor romani.
Avem o tara frumoasa,dar nimeni nu se ocupa de intretinerea ei,pentru cresterea turistilor,care ar aduce ceva bani.Am avut fabrici,dar le-am vandut,unde s-or fi dus banii,Dumnezeu stie,avem sportivi dornici de performanta,dar n-au sali pentru antrenamente.Avem studenti care vor sa devina medici,dar n-au spitale.
Cum e posibil ca la 20 de ani de la revolutie,sa mergem pe aceleasi strazi comuniste,sa ne ingrijim pe aceleasi paturi comuniste si mai grav,sa incepem sa recurgem la actiuni comuniste,de reducere a tuturor veniturilor pentru a stabiliza economia tarii.Lucru care a grabit destramarea comunismului din Romania.
Daca Tovarasu Ceasca nu facea acele reduceri,Romania traia bine merci.Nu va mai cacati pe voi ca pana prin '75,s-a trait bine,mai bine ca acum.
Treziti-va manca-v-as,asta e comunism pe fata,macar ala lua din alimente,da' asta ne ia din bani,ala nu iti lua dreptul de munca,da' asta ti-l ia,uitati-va cati someri sunt.Degeaba zic ei ca e cea mai simpla solutie de stabilire a crizei,ca nu e.Degeaba zic ei ca micsorarea salariilor si a tuturor veniturilor cu 15% e mai buna ca marirea taxelor,nu e...oricum taxele se vor mari chiar daca se face aceasta reducere.O sa vedeti!
Ne-au adus la sapa de lemn si acum dau din colt in colt,pentru ca nu stiu cum sa rezolve situatia.De cand au venit astia la putere,doar taxele au crescut,salariile au ramas tot cam aceleasi.Ajunsasem sa dam pe ulei 8 lei si pe o paine 2 lei,de aici va dati seama cat s-a putut fura in tara asta si cat se fura,ca oricum lor li se rupe de noi.

Uraaaa,Uraaaa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.