9 martie 2010

Formatii Romanesti

Va aduceti aminte clipele de glorie ale melodiilor Romanesti din anii 90,inceputul anilor 2000.Va aduceti aminte de formatiile copilariei sau tineretii,ma refer la cei care au varsta cuprinsa intre 18-35 de ani.Formatii ca Genius,Andre,L.A si multe altele,desigur revenim cu un post nou,dar pana una alta aveti ca material de studiu aceste 3 formatii:))...a,ce parere aveti despre ele?





7 comentarii:

  1. Asia, Candy, Bamby, Ro-mania, Gaz pe Foc, Latin Express ... am avut noroc ca am crescut cu muzica anilor '90 si nu cea de acum, era mult mai inocenta, inca prinsa sub papucul cenzurii post-comuniste.

    Imi e frica sa ma gandesc cu ce fel de muzica o sa creasca copii mei

    RăspundețiȘtergere
  2. iti spun eu pe ce muzica....satanista:))si mult clubbing,depinde de ei,ce alegere fac

    RăspundețiȘtergere
  3. macar daca cresc pe muzica "satanista" o sa aiba o cultura, dar daca asculta manele, electro in fine toate cacaturile astea o sa fie rau de tot, oricum generatiile astea care vin sunt praf

    RăspundețiȘtergere
  4. ce cultura poti avea cand asculti o astfel de muzica?...eu tot raman la parerea ca un om nu se defineste dupa muzica pe care o asculta.

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca esti tampit suferi de comunistomie pe vremea lor tata tau nu a avut salariu ca t sa cumpere paine si apa pentru familie si daca a fost calificat nu a avut niciodata salariul minim pe economie asa ca pupaiati in cur pe comunisti

    RăspundețiȘtergere
  6. atat? dar sing sing bb de romania k-pital etc slab site ul

    RăspundețiȘtergere
  7. daca erai putin mai atent,observai ca avem o categorie unde se posteaza MUZICA ROMANEASCA,din pacate nu am mai postat de mult din lipsa de timp,dar o sa revenim cu noi articole despre formatiile romanesti.Multumim pentru aprecieri,si speram sa revii!

    http://www.pur-romanesc.net/search/label/muzica%20romaneasca

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.